صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

افشای رقم قراردادهای پرسپولیس و استقلال| ریخت و پاش

  • کد خبر: ۱۲۱۴۱۳
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۵
افشای رقم قراردادهای پرسپولیس و استقلال| ریخت و پاش
مجموع رقم قرارداد تیم‌های استقلال و پرسپولیس اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دو باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال و پرسپولیس پس از پذیرش در بازار سرمایه و انجام فرایند پذیره‌نویسی برای نخستین بار و در راستای شفافیت صورت‌های مالی، مبلغ قرارداد‌های خود را افشا کردند.

بر این اساس طبق نامه‌ای که رضا درویش، نائب رییس هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خطاب به میثم فدایی، مدیرعامل فرابورس ارسال کرده است، مجموع قرارداد کادر فنی ایرانی (۱۴ نفر) ۳۳۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، مجموع قرارداد کادر فنی خارجی (۳ نفر) ۴۱۰ هزار دلار، مجموع قرارداد بازیکنان ایرانی (۲۲ نفر) ۱۵۳۷ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال و مجموع قرارداد بازیکنان خارجی (۳نفر) نیز ۶۸۵ هزار دلار است.

همچنین بر اساس نامه مصطفی آجرلو، مدیرعامل و عضو هیات مدیره باشگاه استقلال خطاب به زارع، مجموع قرارداد‌های تیم‌های پایه و بزرگسالان ۳۰۶۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال و مجموع قرارداد‌های کادر فنی۳۶۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال است.

این نامه در حالی ارسال شده است که سمت زارع در آن اشتباه ذکر شده است. به عبارت دیگر زارع مدیر نظارت بر ناشران بازار پایه فرابورس ایران است در حالی که در نامه استقلال به عنوان مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار معرفی شده است.

از طرف دیگر با توجه به اینکه نامه استقلال در تاریخ ۲۲ مردادماه نوشته شده است، مبلغ قرارداد‌هایی که روز گذشته امضا شده، در مجموع قرارداد‌های این باشگاه اعمال نشده است. در نامه پرسپولیس که در تاریخ ۲۴ مردادماه ارسال شده، مبلغ قرارداد مهاجم هلندی این باشگاه اعلام نشده است.

 

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->